Scroll Top
Serviceavtal
Våra Serviceavtal är biljetten till en bekymmersfri digital resa. Med dedikerad support och regelbunden underhåll säkerställer vi att din digitala närvaro är i toppskick, vilket ger dig trygghet att fokusera på din kärnverksamhet utan avbrott.
Serviceavtal
Våra serviceavtal maximerar din online-prestanda

Maximera din digitala prestanda med våra Serviceavtal. Vi erbjuder skräddarsydd support dygnet runt, proaktivt underhåll och löpande optimering för att säkerställa att din webbplats eller app alltid är i toppform. Ge din digitala närvaro den omsorg den förtjänar och låt oss ta hand om tekniken, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Kontinuerlig Support:

Våra Serviceavtal inkluderar dedikerad support dygnet runt för att lösa problem och svara på frågor i realtid.

Proaktivt Underhåll:

Vi tar initiativet genom regelbundet underhåll och systematiska uppdateringar för att förhindra problem innan de uppstår.

Optimering:

Kontinuerlig övervakning och finjustering för att säkerställa att din digitala plattform alltid är i optimalt skick för bästa prestanda.

Bekymmersfri drift:

Med våra Serviceavtal kan du fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om tekniska detaljer, vilket skapar en bekymmersfri digital upplevelse.

Våra priser
695 kr
exkl.moms/mån
Mini
Uppdateringar av tillägg
Uppdatering av WordPress
Backup av hemsidan
Mejlsupport & Telefonsupport
Säkerhetskontroller
Återställningspunkter
1 st arbetstimma
Bra val!
895 kr
exkl.moms/mån
BAS
Uppdateringar av tillägg
Uppdatering av WordPress
Backup av hemsidan
Mejlsupport & Telefonsupport
Säkerhetskontroller
Återställningspunkter
1 st arbetstimma
1 195 kr
exkl.moms/mån
Pro
Uppdateringar av tillägg
Uppdatering av WordPress
Backup av hemsidan
Mejlsupport & Telefonsupport
Säkerhetskontroller
Återställningspunkter
1 st arbetstimma
* Alla priser är ex. moms och i SEK (Svenska kronor) enligt 2023 års prislista. För mer information om priser se våra avtalsvillkor.

Vår minipaket omfattar regelbunden uppdatering av WordPress, tillägg samt användbara tips och råd för din hemsida. Med uppdateringar ungefär varannan månad säkerställer vi att din företagswebbplats förblir trygg och snabb. Det är det perfekta valet för små och medelstora företag som vill hålla sin webbplats aktuell och säker.

Pris: 695 kr / månad

Vårt baspaket omfattar regelbundna uppdateringar av WordPress, tillägg samt värdefulla tips för din hemsida. Med månatliga uppdateringar säkerställer vi att din företagswebbplats förblir trygg och snabb. Vi inkluderar även säkerhetskontroller och möjlighet till återställning vid större fel. En kraftfull lösning för små och medelstora företag som vill hålla sin webbplats uppdaterad, snabb och säker inför framtiden.

Pris: 895 kr / Månad

Vårt Pro-paket passar utmärkt för mellanstora och större företag som behöver omfattande support för sina webbplatser. Vi tar hand om alla uppdateringar för WordPress, tillägg och systemet som helhet, inklusive akuta åtgärder. Dessutom får du 1 timme månatlig support för att använda enligt dina behov – vare sig det är att skapa nyhetsinlägg, göra textändringar, byta bilder eller andra önskemål. En flexibel och aktiv webbmasterlösning, skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

Pris: 1 195 kr / Månad

Behöver ditt företag en skräddarsydd plan för din webbplats? Inga problem! Vi skapar ett anpassat serviceavtal som möter era specifika behov. Vårt mål är att säkerställa att er webbplats är 100% skyddad mot angrepp och optimerad för maximal hastighet. Vill ni ha månatliga uppdateringar eller något särskilt?

Kontakta oss genom formuläret nedan eller ring oss direkt på TELEFON så skapar vi tillsammans den perfekta lösningen för er!

Pris: Offert / Månad

Varför ska jag teckna ett serviceavtal?

Förutom att hantera alla uppdateringar och säkra din hemsida erbjuder vi som serviceavtalskund telefonsupport och tillgänglighet för akuta åtgärder även under helger (Pro-paketet). Vi strävar alltid efter att erbjuda en oöverträffad nivå av service och trygghet för våra kunder.

  • WordPress uppdateringar ca varje månad.
  • Tillägg och plugins uppdateras samtidigt
  • Kostnadsfri rådgivning för e-post problem
  • 1 timma per månad fritt disponerad (Pro)
  • Telefonsupport mellan 09:00-18:00 vardagar
  • Akuta åtgärder inklusive helger (Pro)

Vårt Serviceavtal för hemsidor är helt enkelt det bästa valet! Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din verksamhet med trygghet och förtroende.